ایرلاین هاایرلاین های امارات

هواپیمایی امارات | Emirates

تاریخچه هواپیمایی امارات

همزمان با توقف خدمات‌رسانی شرکت «گلف ایر» به دبی در اواسط دهه هشتاد میلادی، خانواده سلطنتی امارات متحده عربی تصمیم گرفتند تا ایرلاینی مستقل ایجاد کنند. شرکت هواپیمایی امارات( Emirates Airline) سال ۱۹۸۵ توسط حکومت دبی تاسیس شد و فعالیت‌هایش را با پروازهایی به بمبئی و دهلی آغاز کرد و اولین پرواز اروپایی امارات سال ۱۹۸۷ به مقصد فرودگاه گت ویک لندن انجام شد. سال ۱۹۹۸ شرکت هواپیمایی امارات با خرید ۴۰% سهام شرکت هواپیمایی «ایرلانکا» سریلانکایی، مدیریت این شرکت هواپیمایی را برعهده گرفت و نام آن به هواپیمایی سریلانکا تغییر کرد.

هواپیمایی امارات

در حال حاضر هواپیمایی امارات بزرگترین ایرلاین در خاورمیانه و تنها شرکت هواپیمایی جهان است که فقط با یک توقف از استرالیا به فرودگاه جان اف کندی نیویورک پرواز دارد و با وجود اینکه حکومت امارات متحده عربی، تنها سهامدار این شرکت هواپیمایی است اما هیچگونه دخالتی در اداره آن ندارد و امارات توسط یک تیم خارجی و به سرپرستی یک فرد بریتانیایی به نام «موریس فلاناگان» اداره می‌شود. همچنین شرکت هواپیمایی امارات تاکنون توانسته جوایز متعددی را بدست بیاورد که مهم‌ترین آن‌ها کسب رتبه‌ هشتم برترین ایرلاین‌های سال ۲۰۱۲، ایرلاین برتر سال ۲۰۱۳ و دریافت چهار ستاره از گروه skytrax است.

ناوگان هوایی هواپیمایی امارات

شرکت هواپیمایی امارات پروازهای خود را با دو فروند هواپیمای ایرباس ای۳۰۰ و بوئینگ ۷۳۷–۳۰۰ که از هواپیمایی پاکستان اجاره کرده بود، آغاز کرد اما با پیشرفت در سال‌های متمادی و خرید هواپیما توانست تعداد هواپیماهای خود را به بیش از ۳۰۰ فروند برساند، همچنین امارات برای نوسازی ناوگان خود تعدادی هواپیما در دست سفارش دارد. یکی از سیاست‌های شرکت هواپیمایی امارات؛ خرید هواپیماهای پهن پیکر است چون هم هزینه سفر نسبت به شرکت‌هایی که از ترکیبی از هواپیماهای باریک‌پیکر و پهن‌پیکر استفاده می‌کنند کمتر می‌شود و هم مسافران می‌توانند بار قابل حمل بیشتری را با خود جابجا کنند.

پروازهای هواپیمایی امارات

شرکت هواپیمایی امارات پروازهای منظمی را از دبی به ۷۴ مقصد در خاورمیانه، خاور دور، اروپا، آفریقا، شبه قاره هند، جنوب شرق آسیا و آمریکای شمالی انجام می‌دهد. فرودگاه بین‌المللی دبی نیز قطب اصلی هواپیمایی امارات به‌شمار می‌آید.

هواپیمایی امارات

کلاس های پروازی هواپیمایی امارات

شرکت هواپیمایی امارات در سه کلاس پروازی فرست کلاس، بیزینس کلاس و اکونومی کلاس به مسافران خدمت‌رسانی می‌کند.

فرست کلاس

در فرست کلاس هواپیمایی امارات بهترین خدمات به مسافران ارائه می‌شود و در این کلاس پروازی، سه نوع کابین در نظر گرفته شده است که تمام آنها مثل یک سوئیت کامل در یک هتل پنج ستاره است. از جمله امکانات فرست کلاس می‌توان به سفارش غذا در زمان دلخواه، دوش و خدمات اسپای، انتخاب برنامه دلخواه از بین ۳۰۰۰ برنامه و تماشای آن در مانیتورهای بزرگ و استفاده از سرگرمی‌های سالن استراحت ویژه هواپیما اشاره کرد.

هواپیمایی امارات

بیزینس کلاس

بیزینس کلاس هواپیمایی امارات نیز خدمات مناسبی را برای رفاه و آرامش مسافرین ارائه می‌کند. صندلی‌های این کلاس پروازی بزرگ، جادار و مجهز به ماساژور هستند و مسافرین می‌توانند از منوی ویژه آن غذای دلخواه خود را انتخاب کنند همچنین امکان تماشای برنامه‌ها و فیلم‌های جذاب برای آنها در این کلاس پروازی در نظر گرفته شده است.

هواپیمایی امارات

اکونومی کلاس

اکونومی کلاس هواپیمایی امارات، ارزان‌ترین صندلی‌های این هواپیمایی را شامل می‌شوند و خدمات و امکانات رفاهی ویژه ای را نیز به مسافران ارائه میکنند اما مسلما نسبت به دو کلاس پروازی فرست و بیزینس از کیفیت پایین‌تری برخوردار هستند. در این کلاس پروازی نیز میتوان از منوی غذاهای خوشمزه غذای دلخواه را انتخاب کرد همچنین اگر به غذای خاص رژیمی نیاز دارید می توانید این موضوع را هنگام خرید بلیط اعلام کنید. از دیگر امکانات اکونومی کلاس وای فای، شارژ موبایل از طریق صندلی و تلویزیون‌های ICE است.

هواپیمایی امارات

خرید بلیط امارات

خرید بلیط هواپیما امارات نیز همچون بلیط دیگر ایرلاین‌ها، در دیاموندفلای فراهم شده است و شما تنها کافی است به صفحه ایرلاین امارات مراجعه کنید و پرواز مورد نظر خود را جستجو و با بهترین قیمت خریداری کنید. خوب است بدانید که برای خرید بلیط امارات در دیاموندفلای حتما نیازی نیست که مبدا یا مقصد شما ایران باشد و بدون هیچ دغدغه‌ای می‌توانید بلیط پروازهای امارات از هر نقطه از جهان به هر نقطه دیگری در دنیا را به راحتی و با چند کلیک به صورت آنلاین خریداری کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا